
Nepriklausomai nuo to, jog, kalbant tiek apie prekes, tiek apie paslaugas, kainos yra linkusios tendencingai didėti, žmonės apsilankymų tokiose viešojo maitinimo įstaigose, kaip kavinės, desertinės, restoranai ir kita, jei šiek tiek ir riboja, tačiau visiškai neatsisako. Juk puodelis aromatingos arbatos ar stiklinė sulčių numalšina ne tik troškulį, o pyrago gabalėlis ar kitas desertas – ne vien alkį. Tai – patyrimas, įspūdžiai, galimybė jaukiai praleisti laiką su šeima, pabendrauti su artimaisiais. Galiausiai – prabanga pabūti tiesiog ramiai vienumoje.
Aišku, norint, jog, kažkur išėjus puodeliui kavos (ir, žinoma, dar ko nors gardaus prie jos), minėti tikslai būtų pasiekti, svarbu atrasti jaukią, stilingą vietelę su būtent Jūsų ir Jūsų šeimai priimtinu meniu. Galbūt tai – sostinėje įsikūrusi „PAVLOVA Café“ desertinė, puikiai tinkanti tiek, pavyzdžiui, jaukiam savaitgalio pasisėdėjimui su artimaisiais, tiek ir įdomesnei asmeninei ar įmonės šventei.
Ką rasite „PAVLOVA Café“ meniu?
Toks desertinės pavadinimas parinktas ne veltui. „PAVLOVA Café“ meniu dominuoja įvairių rūšių „Pavlovos“. Pavlovos tortas – tai desertas, kuris yra gaminamas iš traškaus morenginio pagrindo, papuošto plakta grietinėle ir įvairių rūšių vaisiais bei uogomis. Nuo pastarųjų priklauso ne tik deserto skonis, bet ir išvaizda. Aišku, net ir iš tų pačių ingredientų pagamintas patiekalas gali skirtis: didelę įtaką turi ir gamybos meistriškumas. „PAVLOVA Café“ kolektyvas, sudarytas iš patyrusių šio deserto gamybos meistrų – neabejotina šios desertinės stiprybė bei išskirtinumas. Tad, net ir tie, kurie „Pavlovos“ jau yra ragavę, o gal – turi šiek tiek kritišką nuomonę šio, dažno labai mėgstamo deserto, atžvilgiu, turėtų nepraleisti progos apsilankyti šioje desertinėje. Esame beveik garantuoti: Jūsų skonio receptoriai bus maloniai nustebę.
„Pavlova“ su tiramisu skonio tiara, o gal – su rabarbarų tiara? Desertinės meniu galima rasti įvairių skonių „Pavlovų“, patenkinsiančių net ir išrankiausių saldumynų mėgėjų skonio receptorius. Įdomi detalė – šios desertinės meniu suskirstymas pagal skirtingus metų laikus (tai yra – pavasaris, vasara, ruduo, žiema), atsižvelgiant į konkrečiam jų charakteringus vaisius ir uogas. Taip pat, žinoma, sukeliančiam ir vizualines asociacijas su vienu ar kitu sezonu ar šventėmis (Velykos, Kalėdos ir pan.).
Negana to, galima rinktis ne tik iš plačios įvairių „Pavlova“ skonių „paletės“ (iš viso – net 10 skirtingų skonių!), bet ir norimo deserto dydžio. Smaguriaujant vienam ar su bičiuliu – mini desertas, kurio užteks pasilepinti vienam ar dviem asmenims. Didesnis tortas – 4-6 asmenų kompanijai. O pats didžiausias „Pavlova“ tortas sveria net 1,2 kg, tad puikiai tinka net ir gausesnei (rekomenduojama – iki 8 asmenų) kompanijai.
Aišku, žinant, jog skonis neturi draugų, o desertinės pavadinimas neįpareigoja pirkti išimtinai tik „Pavlova“, meniu galima rasti ir įvairių kitų populiarių desertų, gaminamų iš šviežių, aukščiausios kokybės ingredientų, kurių estetiškas pateikimas pamalonina akį. Tai – panakota Panna Cotta), krembriulė (Creme Brulee), sorbetas, morenginiai ledai ir kita.
„PAVLOVA Café“ – vieta, kurioje galima ne tik pasimėgauti desertu
Desertinių, ypač – sostinėje, yra tikrai ne viena, tad, kalbant apie konkurenciją iš šios paslaugos teikėjo perspektyvos, vien gaminamų desertų skonio bei įvairovės, tikėtina, gali ir nepakakti. Tad šios desertinės savininkai savo klientams siūlo galimybę organizuoti įvairius asmeninius ar įmonių renginius, kurių „vinimi“ gali tapti „Pavlova“ desertų gamybos dirbtuvės kartu su šio srities meistrais. Tai – galimybė ne tik pasimėgauti šiuo nuostabaus skonio desertu, bet ir patiems prisidėti prie jo gamybos proceso.