
Pripažinkime, kad vasarą kiekviena iš mūsų prikaitusią virtuvę mielai iškeistų į gamtą ir gryną orą, bet… Virtuvė neišvengiama, tačiau joje praleistą laiką galime sutrumpinti, pasirinkdami paprastus, greitus, kitaip tariant, tinginėlėms skirtus patiekalus. Štai jums tinginio troškinys.
Jums reikės: dešrelių, dviejų rūšių konservuotų pupelių, pomidorų padažo arba konservuotų be odelės pomidorų savo sultyse, česnako skiltelės, baziliko, druskos, pipirų, aliejaus.
Aliejų įkaitiname, sudedame supjaustytas dešreles ir pakepiname, kad apskrustų. Tuomet sudedame pupeles, česnaką, pomidorų padažą arba pomidorus, įpilame truputį vandens, suberiame prieskonius, išmaišome ir patroškiname apie 10-15 min.
Valgome vieną, su duona ar batonu, o geriausiai – su bulvių koše. Greita, skanu, sotu!