
4 porcijos.
150 g sviesto, 125 g cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 100 g miltų, 60 g nesūdytų smulkintų pistacijų, 150 g varškės, 4 kiaušiniai, 250 g braškinių ledų, 2-4 šviežios braškės, aliejaus (kepimo formai patepti), cukraus pudros (papuošti).
Sviestą išsukti iki purumo. Suberti paprastą bei vanilinį cukrų ir dar pasukti, kol jis ištirps. Sudėti miltus, pistacijas, varškę, įmušti kiaušinius. Viską išmaišyti iki vienalytės masės. Vaflinę įkaitinti, patepti aliejumi.
Iškeptus ir šiek tiek atvėsintus vaflius padalyti į pavienes širdeles, apibarstyti cukraus pudra. Patiekti su braškiniais ledais ir braškių puselėmis.