![](https://laikrastisplunge.lt/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif)
Tikiuosi, artėjant braškių sezonui, šis receptukas jums tikrai pravers. Tortui reikės: vieno biskvitinio blyno, 1,5 kg vienos rūšies jogurto (gali būti riebus), 5 šaukštų cukraus, mažo indelio riebios grietinės, 40-80 g želatinos, maždaug 700 g įvairių uogų (tinka braškės, avietės, gervuogės).
Biskvitą dedame į formą. Jogurtą, cukrų ir grietinę išplakame, įmaišome mažame kiekyje vandens ištirpintą želatiną ir viską išsukame. Masę supilame į biskvitu išklotą formą. Vienas uogas panardiname į vidų, kitomis apiberiame viršų. Tortą nakčiai ar bent kelioms valandoms paliekame šaldytuve. Torto kietumas priklauso nuo želatinos kiekio.