Tešlai reikės: pakelio mielių, 10 šaukštų cukraus, žiupsnio kardamono, 1,5 stiklinės miltų, 200 g sviesto, 100 ml pieno. Pabarstymui: 4 šaukštelių cinamono, 3 šaukštų cukraus, vanilės. Aptepimui: 5 šaukštų sviesto, 1 kiaušinio trynio, 2 šaukštų pieno.
Mieles ištrinti su cukrumi, įmaišyti šiltą pieną ir palikti 10 minučių, kad suputotų. Suberti druską, kardamoną. Persijoti į tešlą pusę miltų ir išmaišyti. Suberti likusius miltus ir sudėti minkštą sviestą. Užminkyti tešlą (minkyti ne mažiau kaip 10 minučių) ir kildinti apie valandą.
Tešlą paminkyti ir iškočioti į 50 x 50 cm dydžio keturkampį. Aptepti minkštu sviestu ir pabarstyti su cukrumi ir vanile sumaišytu cinamonu. Suvynioti tešlą kaip vyniotinį ir supjaustyti 3-4 cm pločio gabaliukais. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, dar pakildinti 30-40 minučių.
Bandeles patepti kiaušinio trynio ir pieno plakiniu, pabarstyti cukrumi. Kepti iki 225 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.