4 porcijoms reikės: 700 g bulvių, 1 raudonojo svogūno, kelių svogūnų laiškų, 300 g grietinės, 8 šaukštų majonezo, 1 valgomojo šaukšto grūdėtų garstyčių, druskos, pipirų.
Bulves išverdame su lupenomis. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome stambesniais kubeliais. Susmulkiname raudonąjį svogūną, supjaustome svogūnų laiškus ir suberiame ant bulvių.
Kitame inde sumaišome grietinę, majonezą ir garstyčias. Gautą masę sudedame ant bulvių. Pagal skonį pagardiname druska, pipirais ir išmaišome.
Papuošę svogūnų laiškais, tiekiame į stalą.
Patiekalas tinka prie karštų mėsos patiekalų.
Šiuo garnyru pakeitę įprastas virtas bulves nustebinsite svečius ir sulauksite pagyrų.