
Pavasarį akys ir širdis linksta prie lengvų patiekalų. Desertas, ir tas, turi būti lengvas, gaivus. Būtent tokį ir siūlome.
Jam pagaminti reikės: 2 bananų, 2 obuolių, 2 šaukštų citrinos sulčių, 125 g vynuogių, 2 apelsinų, 2 šaukštų cukraus, 500 ml tirštos grietinėlės, šlakelio likerio, kapotų lazdyno riešutų, vanilinio cukraus, vaflinių lazdelių.
Supjaustytus bananus ir obuolius apšlakstome citrinos sultimis (kad nepatamsėtų). Pridedame pjaustytų apelsinų, vynuogių. Vaisius sumaišome su cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei dedame į stiklines. Į plaktą grietinėlę įmaišome likerį ir riešutus. Mišiniu apipilame vaisius ir patiekiame su vaflinėmis lazdelėmis.