2 porcijoms reikės: 4 bulvių, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 4 šviežių grybų, 1 šaukšto sviesto, grietinės, 1 šaukšto kapotų petražolių, 1 šaukšto kapotų laiškinių česnakų, žiupsnelio druskos ir pipirų, 1 virto kiaušinio, 1 pomidoro.
Bulves ir svogūną supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite česnako skilteles, grybus supjaustykite į keturias dalis. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūną (kol taps rusvai auksinės spalvos). Sudėkite smulkiai sukapotas česnako skilteles ir kubeliais supjaustytas bulves, lengvai apkepinkite, pagardinkite prieskoniais, įberkite druskos ir pipirų. Įpilkite vandens ir virkite maždaug 5 minutes. Sudėkite grybus, virkite kartkartėmis pamaišydamos dar 5-6 minutes.
Baigdamos gaminti, suberkite žalumynus, papuoškite virtu kiaušiniu ir smulkintu pomidoru. Patiekite su grietine.