Šiam gaiviam, burnoje tirpstančiam vasaros skanėstui paruošti reikės: 1 biskvito (tiks pirktinis arba keptas pačių), 1 pakuotės braškinio jogurto, 1 stiklinės pieno, 35 g želatinos, 1 pakelio želė (braškinės), 2 saujų braškių, 3 šaukštų cukraus.
Želatiną užpilkite pienu ir palikite 10-15 min. išbrinkti. Paskui – kaitinkite, kol ištirps granulės, bet neužvirinkite. Išmaišykite cukrų ir atvėsinkite. Želatinos masę išplakite plaktuvu su jogurtu ir įmaišykite saują pjaustytų braškių. Ant tortinės dugno padėkite keptą ar pirktinį biskvitą, supilkite jogurto masę ir padėkite į šaldytuvą sustingti. Sustingus, sudėliokite likusias braškes ir užpilkite atvėsintą želė. Vėl padėkite į šaldytuvą. Skanaus.