Prieš tris mėnesius, spalio 21-ąją, Plungėje, Birutės g. 44A, duris atvėrė naujas restoranas „Vilkdvaris“, kuris nuo šiandien plungiškius ir miesto svečius kvies pasimėgauti ne tik tradiciniais lietuviškais, bet ir įmantriais kinų virtuvės valgiais. Juos ruoš jau keliolika metų Lietuvoje gyvenantis ir didelę virtuvės šefo patirtį turintis kinas Ai Yuntao.
Artimiausiu metu „Vilkdvaris“ savo valgiaraštį ketina išplėsti iki 200 patiekalų. „Mūsų meniu bus kaip knyga, kurioje – 150 kinų virtuvės šedevrų ir apie 50 lietuviškų patiekalų“, – teigė savininkas telšiškis Karolis Pranskus, panašius restoranus turintis ir Palangoje, Telšiuose.
K. Pranskus su kinais bendradarbiauja jau šešerius metus, ir tai labai pasiteisina – lietuviai mėgsta jų gaminamus patiekalus, džiaugiasi galimybe jais pakeisti tradicinius cepelinus ar kepsnius. Na, o užsukusieji į „Vilkdvarį“ galės paragauti pagal specialią technologiją paruoštos krokodilų filė, varlių šlaunelių, saldžiarūgštės vištienos, desertui – šilkinių vaisių… Kinų valgiai vyraus ir dienos pietų valgiaraštyje. „Atėjusieji pietauti nuo 11 iki 15 valandos galės rinktis iš 17 komplektų, kainuosiančių nuo 3 eurų. Meniu rasite visko – nuo baklažanų iki antienos. Ir tikimės, kad patenkinsime net išrankiausių gurmanų norus“, – kalbėjo restorano savininkas.
Plungiškiai jau žino, kad kiekvieną šeštadienį „Vilkdvaryje“ vyksta gyvos muzikos vakarai. „Mūsų publika – ne jaunimėlis, – pasakojo Karolis. – Vakarus pas mus leidžia kiek vyresni žmonės, norintys pavakarieniauti, o kartu ir pasilinksminti.“ Čia groja grupės iš Marijampolės „Archyvas“, „Etiudas“, „R&R“, plungiškių „Tip top“ ir kitos. Linksmybės tęsiasi nuo 21 valandos vakaro iki 1 valandos nakties, įėjimas kainuoja 2–4 eurus. Tiesa, vietas reikėtų rezervuoti iš anksto.
„Vilkdvaris“ organizuoja banketus, furšetus, gedulingus pietus. Restoranas priima iki 100 svečių. Be to, vaišėms galima išsinuomoti pirtį, kurioje – mini sūkurinė vonia, biliardo stalas. Joje telpa iki 25 žmonių.
Ateities planuose – maisto pristatymas į namus.
Pirmadieniais–ketvirtadieniais „Vilkdvaris“ dirba nuo 11 iki 21 valandos, penktadieniais ir šeštadieniais – iki vidurnakčio ir ilgiau. Išsamesnė informacija ir vietų rezervavimas tel. 8 650 79704.
Užs. Nr. S-884
Į restoraną eikite apsirengę ksip miško žvėrys , nes ten nei medžiotojų su išdarinėjimo įrankias netrūksta,o jeigu kristų po kojomis merginos vos pastovinčios ant kojų irgi bus.Pavadinimas atitinką tikrovę,kuom mes tikrai savo kailiu patyrėme.
visiska tragedija savininkas girtas chamas negerbiantis klentu
Apsilankęs šioje įstaigoje likau nusivylęs.
Užsakėme vyno butelį ,gavome atsakymą ,kad meniu tokio nėra,tada atnešė kita,bet nesugebėta atidaryti butelio ,tipo jei jums reikia tai atsidarykit….
Na pati aplinka ,jau nekalbu apie stalo serviravimą ir t.t. aišku neatitinka esaciu kainų.
Muzika tiesiog sugadino visą vakarą ,tiesiog prie stalo nebuvo galima susikalbėti ,ne tik viduje ,bet ir išėjus į lauką.
Norėta atsiskaityti mokėjimo kortele ,bet deja taip barmenė ir nesugebėjo įjungti aparato ,nors ilgai konsultavosi telefonu.bet deja….,gal būt taip turėjo būti.Tada parašė kažkokia špurgę,pagal kurią ir apmokėjome.bet cekio netgi nebuvo pasiulyta .tai tegul aiškinasi kitos institucijos.
Tai buvo 2017 04 30.nuo 19 val.